Play & Speak

Què és?

El joc crea situacions comunicatives que afavoreixen l’adquisició i l’ús d’una nova llengua. Per aquest motiu es proposa el programa Play&Speak, el qual pretén facilitar l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant una metodologia basada en el joc i la comunicació. A través d’aquests tallers /d’aquest programa ens proposem millorar l’expressió i la comprensió en anglès, desenvolupant la confiança i seguretat en les capacitats dels infants, animant-los a expressar-se espontàniament i sense por als errors.

Metodologia:

En un ambient tranquil i acollidor, els infants aprenen paraules noves i expressions a través de jocs, activitats, contes, rol playing i cançons. A més treballen la discriminació fonètica, donant agilitat i fluïdesa a la parla.

Agrupaments i edats:

 El programa Play&Speak va dirigit a infants de l’etapa d’Educació Infantil i Primària (dels 3-12 anys). Es durà a terme a partir de grups reduïts fins a 7 alumnes (grups d’infantil, 3-6 anys; 1r cicle de primària, 6-8 anys; 2n cicle de primària, 9-12 anys).

HORARIS CURS 2023/2024

DILLUNS:

  • A les 16h (E.P)
  • A les 17h (E. I)
  • A les 17:45h (E.I)
  • A les 18:30h (E.P)

DIJOUS:

  • A les 17:30h (E.I)
Aquest web utilitza cookies pròpies per al correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, confirmeu l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits. Més informació.    Configurar i més informació
Privacidad