EL NOSTRE

bosc escola

l’entorn idílic per un estiu màgic

a l’aire lliure en mig del bosc

S’acosta l’estiu i ens endinsam al bosc, i entre l’ombra i la frescor de les alzines gaudim d’un juliol diferent, tranquil, únic, respirant aire pur i allunyat de les aglomeracions.

Entre les nostres activitats setmanals hi ha la de “cuina bruta” La fada del bosc ens deixa els plats que cal cuinar a la bústia de l’alzina i ens inventam les receptes amb elements de la natura. Convertir-nos en mini chefs, ens encanta!

Les gimcanes de cada estiu són divertidíssimes i variants, però la que mai ens falta és la de la visita de la fada de Binissatí, per què surti d’entre els arbres, cal fer diferents proves que la facin arribar a nosaltres…

Entre eLS nostres OBJECTIUS…

Fomentar l’estima i el respecte per la natura.
Investigar l’entorn.
Experimentar diferents sensacions amb els materials que ens proporciona la natura.
Realitzar activitats artístiques i dinàmiques dins un clima enriquidor, que ens aportarà calma i concentració.

ACTIVITATS SETMANALS

Manualitats:

Realitzam de forma setmanal tallerets creatius amb elements de la natura combinat amb altres materials per a realitzar manualitats molt xules!
Així desenvolupam la nostra creativitat

Gimcanes:

Les gimcanes són una de les activitats més esperades pels petits exploradors. Gimcana bruta, gimcana de la recerca de la fada, gimcana pirata, gimcana del circ, gimcana… cada divendres sorpresaaa i no ens poden agradar més‼

Petits Jardines:

Al bosc escola tenim un raconet on realitzam també, de manera setmanal, activitats de sembrar i a més durant tot l’estiu ens encarregam de cuidar les nostres plantes i hortalisses perquè no passis calor i creixin molt!

Joc lliure:

Cada dia després de berenar els infants juguen a la zona de pati del bosc i exploren de forma lliure.
Volen entre les alzines amb la seva màgica imaginació. Fan cabanyes, cerquen ossos d’animals, boten, corren, etc

Cuina Bruta:

Ens convertim amb petit chefs un pic a la setmana, per elaborar receptes molt divertides que ens encarrega l’explorador major del bosc, en aquest cas, la fada!

Contacontes:

Cada quinzena també contam algun conte per treballar valors amb els infants. El món imaginari dels contes, ens permeten treballar de formar diferent aspectes educatius importants i ens donen peu a realitzar activitats molt dinàmiques.

Jocs d’aigua:

Dues vegades a la setmana anam a refrescar-nos a la nostra piscina de plàstic, adaptada a l’entorn i a les necessitats dels nostres infants. Allà tenim també, l’arener, taules sensorials amb propostes estiuenques, i altres materials que ens permeten jugar amb l’aigua. Els mes grans també visiten, sempre que es pot el safareig de l’agroturisme de Binissatí i tots quinzenalment, visitam també la piscina municipal de Búger.

excursions:

Cada quinzena els divendres, realitzam una sortida amb tots els infants del bosc escola i com a novetat d’aquest any pel grup dels infants grans i mitjans (qui vulgui) farem una acampada al bosc escola!!

el bosc

en imatges

LES SEVES EXPERIÈNCIES

“Es bosc escola és guay, m’encanta es bosc escola, es un estiu guay, es divendres m’encanten perquè feim gimcanes i mos ho passam bé! I mos embrutam!! Tot és guay i tot es xuli, així que m’encanta estar en es bosc escola.” (Paula, 7 anys)

“Des bosc escola pens que es super xuli perquè anam a fer excursions, feim manualitats i perquè anam a veure es animalets i anam a veure na Nina i és super xuli, però cansa un poquet, caminar.” (Alba, 5 anys)

“M’agrada per jugar amb es meus amics, fer activitats i anar a nadar en es safareig, fer guarides” (Francesc, 9 anys)

«M’agrada es bosc escola perque hi ha coses guays per jugar i podem anar a veure cavalls i ases i anar d’excursió i m’agrada molt. Lo que més m’agrada es anar a veure es animals i sembrar i sa cuina bruta. A sa cuina bruta feim coses, com una pizza feim massa, pintura i li possam més coses de veres. I ses gimcanes són divertides.» (Inés, 6 anys)

“M’agrada anar en es bosc escola per ses piscines, excursió, temps lliure i excursions” (Margalida, 9 anys)

BOSC ESCOLA 2024

Durada del servei: del 24 de juny al 31 de juliol.

Opcions per apuntar-se:

  • Juny: darrera setmana del 24 al 28 de juny.
  • Juliol: de l’1 al 31 de juliol.
  • Quinzena de juliol: de l’1 al 15 de juliol o del 16 al 31 de juliol.
  • Juny i juliol: del 24 de juny al 31 de juliol.

Horari (de 7.30 h a 16 h):

  • de 9 h a 9.30 h entrada i de 13.30 h a 14 h sortida.
  • Servei d’escola matinera: de 7.30 h a 9 h i de 8.30 h a 9 h (EXTRA).
  • Servei de menjador: 14 h a 16 h (servei carmanyola i reincorporam de nou el servei de càtering) Per a dur a terme aquest servei cal un mínim de 6 alumnes per dia. (EXTRA).

MATRÍCULES ESTIU 2024:

AMPLIAM PLACES!!!
A partir del 20 de maig  en aquest espai i fins que hi hagi places.

MATRÍCULES OBERTES PER ALS INFANTS QUE VAREN FER ÚS DEL SERVEI L’ESTIU 2023 I PER A INFANTS NOUVINGUTS:

Es farà la preinscripció, en línia a través d’aquesta pàgina web, però no es formalitzarà fins que no es paguin 50 € per tal de reservar la plaça i s’entregui la documentació al nostre centre. L’adjudicació de places es farà per ordre d’inscripció.

De l’1 al 30 d’abril, s’haurà d’entregar la documentació i fer el pagament de la reserva al nostre centre Ales Psicopedagogia i Salut (Sa Pobla, c/ escola 45) abans del 31 de maig.

Durant el mes de juny es pagarà la resta. Si s’anul·la la plaça a partir de l’1 de juny, no es tornaran els 50 € de la reserva.

Per a més informació sobre els preus o possibles preguntes, no dubtis a consultar-ho!!

696 208 44

Aquest web utilitza cookies pròpies per al correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, confirmeu l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits. Més informació.    Configurar i més informació
Privacidad