Què és?

El joc crea situacions comunicatives que afavoreixen l’adquisició i l’ús d’una nova llengua. Per aquest motiu es proposa el programa Play&Speak, el qual pretén facilitar l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant una metodologia basada en el joc i la comunicació. A través d’aquests tallers /d’aquest programa ens proposem millorar l’expressió i la comprensió en anglès, desenvolupant la confiança i seguretat en les capacitats dels infants, animant-los a expressar-se espontàniament i sense por als errors.

Metodologia:

En un ambient tranquil i acollidor, els infants aprenen paraules noves i expressions a través de jocs, activitats, contes, rol playing i cançons. A més treballen la discriminació fonètica, donant agilitat i fluïdesa a la parla.

Agrupaments i edats:

El programa Play&Speak va dirigit a infants de l’etapa d’Educació Infantil i Primària (dels 3-12 anys). Es durà a terme a partir de grups reduïts de 4-5 alumnes (grups d’infantil, 3-6 anys; 1r cicle de primària, 6-8 anys; 2n cicle de primària, 9-12 anys).

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies