Bosc Escola 2023

– Informació i Documentació –

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, ens agradaria agrair-vos la confiança per deixar-nos compartir amb els vostres fills i filles aquest estiu al nostre Bosc escola.

Us volem informar de tots els detalls perquè tingueu una experiència inoblidable. Com ja sabeu el període d’inscripció comença el 17 d’abril i finalitza el 27 d’abril i vosaltres ja heu donat un gran passa, omplir el formulari. Ara ja només ens queda formalitzar-ho.

Per acabar de formalitzar la inscripció és necessari, presentar la documentació requerida que inclou; una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària, així com la signatura del consentiment per a l’ús d’imatges i la protecció de dades personals.

També es requerirà el pagament d’una quota d’inscripció de 50€ per reservar la plaça. Fins que no s’abonin aquests doblers no es validarà la inscripció. Per fer el pagament cal passar pel nostre centre Ales Psicopedagogia i Salut (c. de l’Escola, 45, Sa Pobla) del 17 d’abril al 28 d’abril. Aquesta quantitat no serà reemborsada en cas de cancel·lació de la inscripció després de l’1 de juny.

La resta de la mensualitat, es pagarà durant el mes de juny al nostre centre (de l’1 al 15 de juny). El preu varia segons la modalitat escollida, que pot incloure el mes complet, quinzenes o setmanes. Per als germans, es podrà aplicar un descompte del 10% només per a l’estada completa (mes de juliol sencer o bé estiu sencer del 26 de juny al 4 d’agost).

La programació setmanal inclourà una gran varietat d’activitats dins la pedagògiques, tallers manuals, jocs d’aigua, excursions i visites, i altres activitats que anirem proposant al llarg de l’estiu.

El nostre equip de monitores, dirigit per Inès Alemany, estarà disponible per garantir la seguretat, el benestar i la diversió dels vostres fills i filles.

Finalment, la reunió informativa del dimarts 13 de juny a les 18h serà una oportunitat excel·lent per a conèixer l’equip i les normes de convivència i seguretat del nostre Bosc escola (enllaç a maps). També us explicarem tots els detalls dels nostres plans d’estiu, us farem arribar un llistat del material necessari per a cada infant i us resoldrem qualsevol dubte que pugueu tenir.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres per a fer dels vostres fills i filles una estada inoblidable al nostre Bosc escola.

Atentament,
Inès Alemany

RECORDA!

DOCUMENTACIÓ QUE S’HA D’ENTREGAR

  1. Fotocòpia del DNI
  2. Fotocòpia de la targeta sanitària
  3. Consentiment ús de la imatge. (descarrega aquí)
  4. Consentiment Protecció dades personals. (descarrega aquí)

QUOTA D’INSCRIPCIÓ:

  • 50€ per reservar la plaça.

REUNIÓ INFORMATIVA:

  • Dimarts 13 de juny a les 18h al Bosc escola.

– Els preus –

JUNY

-setmana final-

26/06 - 30/06

PREU SETMANA

90€

JULIOL

- tot el mes -

01/07 - 31/07

PREU DE TOT EL MES

270€

JULIOL

- Quinzenal -

01/07 - 17/07

--- o ---

18/07 - 31/07

PREU quinzena

160€

JULIOL

- i Agost -

01/07 - 04/08

PREU AGOST INCLÓS

330€

AGOST

- 1a setmana -

01/08 - 04/08

PREU AGOST

70€

tot

- complet -

26/06 - 04/08

PREU AGOST INCLÓS

400€

– Altres informacions –

CAMISETES

Aquest any els infants també han de dur camisetes per colors i per grup. La
primera unitat la regala el centre Ales, la segona unitat es pagarà a part (6€). Durant el mes de juny es recolliran al nostre centre.

ELS ESPAIS

com el curs passat, hi haurà una zona de jocs d’aigua, zona d’aules i pati entre les alzines, zona d’hort, zona d’aula tapada en cas de pluja i per realitzar el menjador, zona cuina bruta, zona de descans i zona de banys portàtils i de dutxes.

PROGRAMACIÓ SETMANAL

serà la de la nostra línia pedagògica: jocs d’aigua, exploració de l’espai, tallers creatius/ manualitats en la natura, cuina bruta amb elements naturals, sembram a l’hort, gimcanes setmanals i excursions a més d’altres noves propostes que puguin anar sorgint.

EQUIP DE MONITORES

La direcció de nou estarà a càrrec de n’Inès Alemany i les monitores
seran de l’equip d’Ales, com els anys anteriors i algunes noves incorporacions!

Aquest web utilitza cookies pròpies per al correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, confirmeu l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les vostres dades per a aquests propòsits. Més informació.    Configurar i més informació
Privacidad