Tallers i Programes

Tallers musicals

Tallers Musicals

Els primers 6 anys de vida són un moment essencial i extremadament significatiu en el desenvolupament global de l’infant: sentits, intel·lecte, emocions, relacions, competències, descobriments, reptes… Des del ventre matern fins a final de la infància, la música és un estímul important per ajudar als nins a créixer plenament com essers humans i facilitar el seu aprenentatge…
Programa play&speak

Programa Play & Speak

El joc crea situacions comunicatives que afavoreixen l’adquisició i l’ús d’una nova llengua. Per aquest motiu es proposa el programa Play&Speak, el qual pretén facilitar l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant una metodologia basada en el joc i la comunicació. A través d’aquests tallers /d’aquest programa ens proposem millorar l’expressió i la comprensió en anglès, desenvolupant la confiança i seguretat en les capacitats dels infants, animant-los a expressar-se espontàniament i sense por als errors…

matematicament foto

MATEMÀTICaMENT

És una activitat molt completa per desenvolupar el pensament logicomatemàtic i treure el màxim potencial de les nenes i nens. Treballem la logica-matemàtica a partir de materials que aportin beneficis a l’hora de realitzar càlculs matemàtics, però a més s’aplicarà un aprenentatge aprofundint altres conceptes per anar millorant la capacitat de concentració i atenció, l’agilitat mental, la memòria i el processament ordenat de la informació. Per tant, a partir de MATEMÀTICaMENT s’estimularan els dos hemisferis cerebrals, ajudant a potenciar al màxim les habilitats cognitives en tots els aspectes educatius.

Psicomotricitat Educativa

Entenem la psicomotricitat vivencial, com a la possibilitat de reproduir el joc lliure, des del respecte i la llibertat, a dins la sala de psicomotricitat totalment preparada i adequada. Quan els infants poden entrar dins aquest tipus de joc lliure, sorgeix l’espontaneïtat, el desig i la il·lusió de descobrir i experimentar la vida. A partir d’aquí sorgeixen les relacions amb els diferents materials i objectes que hi ha a la sala, i amb els altres infants si així ho desitgen.

psicoballet foto

Psicoballet

El psicoballet es recomana que es comenci a practicar des d’una edat molt primerenca, als 3 o 4 anys, ja que és quan l’aparell locomotor dels nens pot assimilar i interioritzar amb més facilitat i agilitat els moviments i tècniques de la dansa.

El ballet és un exercici molt rígid, que exigeix i ensenya disciplina tant física com mental, ajudant així en el desenvolupament de la personalitat dels nens.

Alguns dels beneficis que es treballen mitjançant activitat, són:

– Desenvolupa la sensibilitat dels petits, permetent que flueixin els seus sentiments amb total llibertat.

– Relaxa i allibera adrenalina.

– Millora l’autoestima i redueix símptomes d’estrès o ansietat, augmentant la confiança del nen en si mateix…

lletrajuga

Taller LletraJuga

Aquest taller, dirigit a infants de 3 a 6 anys, es basa fonamentalment en treballar la consciència fonològica. A través del joc i partint dels interessos dels propis infants, es duran a terme activitats engrescadores on seran ells mateixos els protagonistes del seu aprenentatge.

La consciència fonològica és una habilitat que permet als infants reconéixer i usar els sons del llenguatge parlat. Pels infants significa ser capaços de seleccionar paraules rítmiques i contar el nombre de síl·labes en un nom. Es desenvolupa en edats primerenques i, generalment, de manera prèvia a l’aprenentatge de la lectura, basat en les representacions gràfiques del sons…

lectoescriptura foto

Taller Lectoescriptura

La lectoescriptura és l’habilitat que ens permet plasmar el llenguatge, fer-lo permanent i accessible sense límits.

La lectura ens obri les portes a la informació i formació en tots els sentits, ens permet avançar en coneixements i sabers, ens aporta descobriments sorprenents.

Es imprescindible fomentar l’aprenentatge de la lectoescriptura, així com el gust i l’hàbit pel procés des d’una edat primerenca.

Beneficis:

Desenvolupament del pensament i l’aprenentatge; orienta i estructura el pensament, d’aquesta manera podem guiar l’aprenentatge. Desenvolupament de l’empatia i l’habilitat d’escoltar, amb la lectura descobreixen com pensen, com es senten els personatges i es posen al seu lloc, i mentre escolten el que diuen els personatges…

nina-haciendo-mindfulness

ArtAles Infantil

“Durant els primers anys, i de manera natural, les criatures ballen, canten, juguen i dibuixen, i totes aquestes activitats són imprescindibles pel seu correcte desenvolupament sensorial, motor, cognitiu, emocional i en definitiva cerebral que li permetran aprendre” L’art és una acció on hi te cabuda l’experimentació creativa amb fins estètics a través del qual les persones poden expressar els seus sentiments i emocions i permet deixar volar la imaginació dels infants….
foto estimulacio

Estimulació Sensorial

El primer any de vida del nadó és tot un món per descubrir, l’estimulació sensorial consisteix en qualsevol entrada d’informació al sistema nerviós mitjançant els diferents sentits per tal de potenciar les capacitats dels infants i la seva percepció de l’entorn. La seva finalitat és aconseguir la interacció del nadó amb tot allò que se li ofereix. La nostra filosofía és que quan menys coses faci una juguina més coses farà la ment del nin, potenciant així la seva imaginació i creativitat.. És per això que usam molts d’elements de l’entorn, de la natura o molts d’objectes casolans, ja que és el que tenen a l’abast a casa. En aquest taller de 4 sessions, l’objectiu és que l’infant…

foto multisensorial

Tallers Multisensorials

L’objectiu principal de l’estimulació multisensorial és treballar les sensacions i la percepció . Es cerca així millorar l’assimilació de la informació sensorial que se’ls ofereix optimitzant la seva relació amb l’entorn i els seus aprenentatges. En un ambient amb estímuls controlats, es treballen les sensacions tenint, l’infant, la llibertat per explorar, descobrir i gaudir de diverses experiències sensorials. Dins de la feina d’estimulació multisensorial, els objectius que es plantegen són:

  • Promoure la interacció, el desenvolupament i la comunicació dins els espais creats…
entrenar-cerebro

Entrenament cerebral

L’entrenament cerebral és un conjunt de tècniques i estratègies que tenen com a objectiu la millora del rendiment i funcionament de les capacitats cognitives com: la memòria, l’atenció i la percepció, entre d’altres.

Aquestes tècniques es basen en els principis de la plasticitat cerebral segons els que l’exercitació mental modifica i força l’aparició de noves connexions en el cervell.

L’entrenament cerebral és un exercici preventiu per al deteriorament del cervell que promou la millora i potencia els mecanismes de neuroplasticitat cerebral i a més a més ajuda a potenciar l’autoestima i la seguretat.

Bosc Escola Estiu ALES

Ales Psicopedagogia i Salut i la Finca Binissatí d’Inca/Búger ens unim per poder dur a terme, una escola d’estiu màgica dins un entorn idíl·lic.

Ens endissarem dins el bosc, i entre l’ombra i fresqueta de les alzines gaudirem d’un estiu diferent, tranquil, respirant aire pur i allunyant-nos de les aglomeracions.

L’espai a on realitzarem el nou projecte com hem dit anteriorment, serà totalment a l’aire lliure enmig del bosc, cada grup d’infants juntament amb el seu monitor/a tindrà destinada la seva zona entre les alzines. Disposarem també d’un espai tapat pels dies de pluja…

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies