Què és?

Entenem la psicomotricitat vivencial, com a la possibilitat de reproduir el joc lliure, des del respecte i la llibertat, a dins la sala de psicomotricitat totalment preparada i adequada. Quan els infants poden entrar dins aquest tipus de joc lliure, sorgeix l’espontaneïtat, el desig i la il·lusió de descobrir i experimentar la vida. A partir d’aquí sorgeixen les relacions amb els diferents materials i objectes que hi ha a la sala, i amb els altres infants si així ho desitgen. 

A través del joc lliure, estan reproduint les vivències reals del dia a dia de cadascú, i això les ajuda a integrar i entendre el que estan vivint, i a organitzar-se corporalment, emocionalment i psicològicament. 

Agrupaments i edats:

  • Grup d’0 a 3 anys en família

Els infants més petits, necessiten estar amb la seva mare/pare, i per això creiem vital i sa que es sentin acompanyats per les persones que els aporten més seguretat i confiança, i obrim la sala també per a ells. 

La funció del/la psicomotricista serà la d’acompanyar els processos personals de cada infant i família, amb una mirada totalment respectuosa. 

  • Grup de 3 a 6 anys

Els agrupaments són petits, de 5 o 6 alumnes per sessió.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies