El psicoballet es recomana que es comenci a practicar des d’una edat molt primerenca, als 3 o 4 anys  ja que, és quan l’aparell locomotor dels nens pot assimilar i interioritzar amb més facilitat i agilitat els moviments i tècniques de la dansa.

El ballet és un exercici molt rígid, que exigeix ​​i ensenya disciplina tant física com mental, ajudant en el desenvolupament de la personalitat dels nens.

Beneficis:

– Desenvolupa la sensibilitat dels petits, permetent que flueixin els seus sentiments amb total llibertat.

– Relaxa i allibera adrenalina.

– Millora l’autoestima i redueix símptomes d’estrès o ansietat, augmentant la confiança del nen en si mateix.

– L’aprenentatge: impulsa el desenvolupament cognitiu i ajuda a que els subjectes puguin realitzar d’una manera més efectiva les tasques educatives

– Socialització: avorece la comunicació i la relació entre els nens infants i s’integren gradualment en les activitats que es van proposant. Es desenvolupa eficientment l’auto validació i molts fins i tot van superant la trava de la timidesa aconseguint generar vincles forts amb els seus companys.

Habilitats motores: millora les habilitats motores i poden realitzar d’una forma molt més efectiva certes activitats quotidianes com caminar, córrer, nedar, entre altres coses.

– Energia i mobilitat: augment de l’energia i major agilitat.

– Bona postura: és imprescindible estar ben col·locat, això afavoreix una bona postura tant d’esquena, espatlles, coll …

– Concentració: afavoreix la concentració ja que s’ha de prestar atenció per aconseguir l’aprenentatge correcte dels passos i els balls. A més pot ser una manera excel·lent d’alleujar l’estrès, ja que el ballarí està completament enfocat en el moment.

– Equilibri i coordinació de moviments: fomenta la capacitat de coordinar diferents moviments, sent imprescindible mantenir l’equilibri mentre aquests s’executen.

– Desenvolupa l’expressió corporal, l’oïda i la memòria.

Agrupaments i edats:

  • Grup de 2,5 a 6 anys.
  • Grup de 7 a 9 anys.

Els agrupaments són de 8/9 alumnes.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies