L’objectiu principal de l’estimulació multisensorial és treballar les sensacions i la percepció . Es busca així millorar l’assimilació de la informació sensorial que se’ls ofereix optimitzant la seva relació amb l’entorn i els seus aprenentatges. En un ambient amb estímuls controlats, es treballen les sensacions tenint, l’infant, la llibertat per explorar, descobrir i gaudir de diverses experiències sensorials.

Dins de la feina d’estimulació multisensorial, els objectius que ens plantegem són:

  • Promoure la interacció, el desenvolupament i la comunicació dins els espais creats.
  • Optimitzar el seu benestar, experimentant amb noves sensacions.
  • Potenciar la seva imaginació i creativitat.
  • Gaudir del temps lleure amb tot un món de possibilitats d’aquella temàtica que li interessa o bé l’apassiona.

Aquests tallers són puntuals, i de diferents temàtiques. Ja sigui d’estacions( primavera, estiu, tardor i hivern), de festes tradicionals (com Nadal, pasqua), d’animals (de la selva, dinosaures..) d’aliments (com xocolata), o de temes concrets (com ara estimulació amb els peus). Solen estar formats per safates de manipulació, minimons, racons d’art,…

El taller està dirigit per a infants de 2 a 8 anys, i és sense famílies. També en feim per a nadons acompanyats per un familiar.

El preu d’aquest taller es d’entre 15€ i 18€.

La durada és d’1 hora i uns 15/20 minuts.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies