Els primer any de vida del nadó és tot un món per descubrir, l’estimulació sensorial consisteix en qualsevol entrada d’informació al sistema nerviós mitjançant els diferents sentits per tal de potenciar les capacitats dels infants  i la seva percepció de l’entorn. La seva finalitat és aconseguir la interacció del nadó amb tot allò que se li ofereix. La nostra filosofía és que quan menys coses faci una juguina més coses farà la ment del nin, potenciant així la seva imaginació i creativitat. És per això que usam molts d’elements de l’entorn, de la natura o molts d’objectes casolans, ja que és el que tenen a l’abast a casa. En aquest taller de 4 sessions, l’objectiu és que l’infant gaudeixi, experimentant, explorant amb la companyia dels seus familiars. El fet de que els seus pares estiguin dins l’aula fa que el nadó es sentí lliure per investigar, ja que li proporciona segureta i augmenta el vincle efectiu, ja que el plaer del nin, és compartit. Les sessions són d’aproximadament una hora, amb tot el material inclós. En elles realitzam,  jocs de desenvolupament, art, manipulacions, i a crear juguines casolanes per estimular als nadons a casa invertint molt pocs doblers.

A més a més dels infants gaudir i obtenir noves sensacions, les famílies també aprenen el sentit de l’activitat que esteim realitzant, els beneficis que els aporten i a com dur-les a terme a casa.

Un taller que ens dona moments màgics per compartir nadons i familia, una experiencia única que de ben segur quedarà per sempre en els vostres records.

Preu de tot el taller: 80€

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies