Format en cirurgia per artroscòpia, és especialista en patologia de l’espatlla (lesions tendinoses del maniguet dels rotadors, luxacions recidivants d’espatlla…), genoll (lesions de menisco, de lligaments creuats, artrosis de genoll,…), turmell i peu (galindons, dits en arpa, deformitats de avantpeu, lesions de lligaments del turmell, lesions del cartílag articular del turmell,…), i en amb continua formació, està posat al dia en tècniques noves com a infiltracions amb plasma ric en plaquetes i cirugia percutànea, entre altres. 

Molt actiu a les xarxes socials amb el pseudònim @traumatologiar, webmaster de traumatologiar.com, web de divulgació científica sobre les patologies més freqüents de traumatologia.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies