El Nostre Equip

inès alemany

Directora del centre Ales

Mestra d’Educació Infantil i Psicopedagoga, amb especialització en Orientació acadèmica i especialista universitari en trastorns del Llenguage.

Psicopedagoga del centre, encarregada de realitzar reeducacions educatives, mestra dels tallers musicals, d’ArtAles i del reforç educatiu per infants d’Educació Primària.

Número de col·legiada: 571.18

SONIA RUÍZ 

Llicenciada en Psicologia. Psicòloga general sanitària, amb Master Intervenció en Teràpia Breu Estratègica i Màster Universitari en Teràpies Psicològiques de Tercera Genaració.

Psicòloga del centre i encarregada de les reeaducacions educatives, consultes per adults, adolescents i famílies i de realitzar tallers de  psicologia per nins. 

Número col·legiada: B- 02533

jaume nicolau socias

 

Educador infantil i psicomostricista.

Psicomotricista terapèutic, educatiu i reeducatiu del centre.

 

fernando rodríguez

Llicenciat en Medicina i Cirugia, especialista en Traumatologia i Cirugia Ortopèdica, Màster MBA en Gestió Sanitària. Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica, de l’Associació Balear de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia i de l’Associació Espanyola d’Artroscòpia.

Número de col·legiat: 070706615

 

 

MARIA Antònia cañellas 

Fisioterapeuta. Postgraduada en Fisioteràpia Pediàtrica i Fisioteràpia Obstètrica i Uroginecològica. Educadora de Massatge Infantil i Experta en el Mètode Hipopressiu.

Número de col·legiada: 947

maria victòria mora

Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Monitora fitnes. Curs de Nutrició y Dietètica Aplicada a la EF. Curs d’especialització en Obesitat. Curs d’Educació alimentària i Nutrició Infantil.

Número de col·legiada: 0081

m. magdalena siquier

Filologa anglesa , amb máster en formació del professorat. Impartirà les sessions del programa de Play & Speak,

Maria del mar carbonell

Mestra d’Audició i Llenguatge i d’Educació Primària. Actualment cursant el máster en Logopèdia.

Encarregada de les reeducacions d’Audició i Llenguatge per a infants i adolescents i mestra dels Tallers LletraJuga i Lectoescriptura.

gabriel Palou

Graduat en Bioquímica amb Màster oficial en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina. Impartirà les classes de refoç educatiu pels alumnes de Secundària i Batxillerat.

Verónica maría brioso

Pedagoga, amb máster en Intervenció Socioeducativa per a Menors i Família.

Estudios de dansa realitzats a través de la Royal Academy of Dance (RAD). Nivell: Advance Foundation. La Royal Academy of Dance (RAD) s’especialitza en ballet clàssic.

Impartirà les classes de Psicoballet.

Helena maimó mascaró

Psicòloga amb especialitat en salut, formada amb Mindfulness i cursant el Postgrau de Teràpia familiar Sistèmica.
Serà l’encarregada de dur a terme el Taller ACTIVA LA MENT d’estiu i el Taller Mindfulness.
 

CATALINA M. POL

Monitora de temps lliure, és l’encarregada de recepció del centre.