El Nostre Equip

inès alemany

Directora del centre Ales

Mestra d’Educació Infantil i Psicopedagoga, amb especialització en Orientació acadèmica i especialista universitari en trastorns del Llenguage.

Psicopedagoga del centre, encarregada de realitzar reeducacions educatives, mestra dels tallers musicals, d’ArtAles i del reforç educatiu per infants d’Educació Primària.

Número de col·legiada: 571.18

SONIA RUiZ 

Llicenciada en Psicologia. Psicòloga general sanitària, amb Master Intervenció en Teràpia Breu Estratègica i Màster Universitari en Teràpies Psicològiques de Tercera Genaració.

Psicòloga del centre i encarregada de les reeaducacions educatives, consultes per adults, adolescents i famílies i de realitzar tallers de  psicologia per nins. 

Número col·legiada: B- 02533

jaume nicolau socias

 

Educador infantil i psicomostricista.

Psicomotricista terapèutic, educatiu i reeducatiu del centre.

 

fernando rodríguez

Llicenciat en Medicina i Cirugia, especialista en Traumatologia i Cirugia Ortopèdica, Màster MBA en Gestió Sanitària. Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica, de l’Associació Balear de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia i de l’Associació Espanyola d’Artroscòpia.

Número de col·legiat: 070706615

 

 

MARIA Antònia cañellas 

Fisioterapeuta. Postgraduada en Fisioteràpia Pediàtrica i Fisioteràpia Obstètrica i Uroginecològica. Educadora de Massatge Infantil i Experta en el Mètode Hipopressiu.

Número de col·legiada: 947

maria victòria mora

Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Monitora fitnes. Curs de Nutrició y Dietètica Aplicada a la EF. Curs d’especialització en Obesitat. Curs d’Educació alimentària i Nutrició Infantil.

Número de col·legiada: 0081

xisca payeras

Mestra d’Audició i Llenguatge i Pedagogia terapèutica. Graduada en Educació infantil i Educació Primària. Encarregada de les reeducacions d’Audició i Llenguatge per a infants i adolescents.

Maria del mar carbonell

Mestra d’Audició i Llenguatge i d’Educació Primària. Actualment cursant el máster en Logopèdia.

Encarregada de les reeducacions d’Audició i Llenguatge per a infants i adolescents i mestra dels Tallers LletraJuga i Lectoescriptura.

gabriel Palou

Graduat en Bioquímica amb Màster oficial en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina. Impartirà les classes de refoç educatiu pels alumnes de Secundària i Batxillerat.

marga AGUILÓ

Estudiant de Magisteri d’Educació Primària, amb 8 anys d’experiència en gimnàstica rítmica i ballet. Monitora d’activitats extraescolars en dansa. 

Impartirà les classes de Psicoballet.

Helena maimó 

Psicòloga amb especialitat en salut, formada amb Mindfulness i cursant el Postgrau de Teràpia familiar Sistèmica.
Serà l’encarregada de dur a terme el Taller ACTIVA LA MENT d’estiu i el Taller Mindfulness.
 

CATALINA M. POL

Monitora de temps lliure, és l’encarregada de recepció del centre.

Aina victòria bonnin

Mestra d’Educació Infantil, amb estudis anglesos realitzats a Austràlia.

Impartirà les classes de Play&Speak.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ., pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies